Lännen alueverkosto

Alueverkosto on alueen virallinen kanava, joka toimii kaupungin kumppanina. Se on avoin ja yhteinen alueellisen osallistumisen ja kehittämisen, ei-hallinnollinen foorumi. Siinä kohtaavat alueen kumppaneina asukkaat, järjestöt, yritykset ja kaupungin henkilöstö.

Alueverkostossa osallistut alueen ja alueen palveluiden kehittämiseen sekä aluetta koskevien asioiden valmisteluun ja päätöksentekoon. Se voi koota ja tarjota kokemustietoa alueelta, antaa kannanottoja ja näkemyksiä valmistelussa oleviin asioihin sekä tehdä aloitteita.

Vuosittain jaetaan myös hakemusten perusteella 5 000€:n alueraha yhteisölliseen toimintaan. Alueverkosto tekee esityksen aluerahan jakamisesta.

 

Tule mukaan!

Seuraavat alueverkoston tapaamiset

  • Lännen alueverkosto tiistaina 10.4.2018 klo 17 Lielahtikeskuksessa, kirjaston Tuike-sali. Käsitellään Lielahtikeskuksen asiakaskyselylaitteen vastaukset. Lisäksi muut ajankohtaiset alueen asiat. Ennen alueverkoston tapaamista on alueen toimijoilla mahdollisuus kahvitarjoilun aikana klo 16.30 alkaen esitellä omaa yhteisöllistä ja asukkaiden hyvinvointia edistävää toimintaansa.
  • Alueverkostot-ilta torstaina 15.3.2018 klo 17.30-19 Metsossa, luentosali Lehmus pohjakerroksessa, Pirkankatu 2. Alueverkostojen toiminta on vauhdissa neljällä alueella, koillisessa, etelässä, kaakossa ja lännessä. Metson Alueverkostot-illassa tutustut kaikille avointen Alueverkostojen nykyiseen toimintaan ja kohtaat niitä vetävät aluekoordinaattorit. Tervetuloa!

 

 

Anna palautetta ja vastaa kyselyyn!

Tampereen kaupunki on ottanut käyttöön uusia sähköisiä kysely- ja palautetyökaluja. Lielahtikeskuksessa kokeillaan loppuvuoden ajan kosketusnäyttö-palautetyökalua. Kyselyjen yhteenvetoja käytetään Lielahtikeskuksen palvelujen kehittämisessä ja ne käsitellään myös ensi vuodesta alkaen lännen alueverkoston tapaamisissa. Laite löytyy 2. kerroksen yläaulan info-tiskin edestä. Nyt avoinna olevaan kyselyyn voi vastata myös netissä osoitteessa

https://goo.gl/HFdkag

Koko kaupungin yhteisiä asioita ja palveluja koskevia kyselylä ja tiedotteita varten on sekä mobiili- että nettiversio nimeltä Tampereen raati. Maksuttoman Tampereen Raati -mobiilisovelluksen kautta voit osallistua ja vaikuttaa kaupungin asioihin vastaamalla kaupunkia ja sen palveluja koskeviin kysymyksiin.

Lataa Tampereen Raati -sovellus AppStoresta:
https://itunes.apple.com/fi/app/tampereen-raati/id1227749483?mt=8

Lataa Tampereen Raati -sovellus Google Playstä
https://play.google.com/store/apps/details?id=pro.theboard.tamperecity&hl=fi

Lataa Tampereen Raati -sovellus Windows Storesta
https://www.microsoft.com/fi-fi/store/p/tampereen-raati/9n6mrdkz7zjc