Liikkeet, ravintolat ja palvelut yhdellä pysähdyksellä!

Lielahtikeskus on ainutlaatuinen kohtaamispaikka Tampereen Lielahdessa Prisman vieressä. Kauppakeskuksessa on runsas valikoima muodin, vapaa-ajan ja hyvinvoinnin liikkeitä. Keskuksesta löydät myös kattavat palvelut: kaupungin kirjasto, terveysasema, neuvola, hammashoitola ja ikäihmisten päiväkeskus sekä liikuntakeskus, lääkäriasema, kahvilat ja ravintola.

Lielahtikeskuksesta löydät Länsi-Tampereen parhaan lounaskattauksen. Saman katon alta löytyvät nepalilainen ravintola Tribeni, kiinalainen ravintola Hua Du, kreikkalainen ravintola Tony´s Gyros sekä monipuolinen lounasravintola Kokkipoika ja herkullisia kahvilatuotteita sekä lounasta tarjoava kahvila Wayne´s Coffee.

*****************************************************

Jo lähes 30 liikettä, 5 ravintolaa ja kahvilaa, lapsiperheiden ilmainen kohtaamispaikka Tenavatila ja temppusali sekä Tampereen kaupungin upea hyvinvointikeskus saman katon alla.

Lielahtikeskus – enemmän kuin kauppakeskus!

LÖYDÄ LIIKKEEMME
ALUEEN TAPAHTUMAT
ALUEEN UUTISET
PARHAAT TARJOUKSET

MUISTA ISÄÄ LAHJAKORTILLA !

MUISTA HANKKIA LAHJAKORTTI ISÄLLE AJOISSA. HIUSVINKISTÄ LAHJAT JALKAHOITOON,
HIERONTAAN TAI VAIKKA MUODIKKAASEEN HIUSTENLEIKKAUKSEEN.Hiusvinkki
Marraskuun kampanjat!

Silmänympärysvoide nyt tajuttomalla alennuksella! Marraskuu lannistaa kehoa ja mieltä, lannista sinä takaisin pitämällä itsesi kirkkaana!M Room
Marraskuun kampanjat!

Kahden tuotteen ostajalle toiletbag kaupan päälle – kosmetiikkatuotteen kätevästi mukaan minne ikinä menetkin!M Room
Tervetuloa Fysioavaimeen!

Tervetuloa palveltavaksi Fysioavaimeen. Palveluitamme ovat fysioterapia, hieronta ja Voice Massage. Löydät meidät myös Tampereen keskustasta.Fysioavain