Liikkeet, ravintolat ja palvelut yhdellä pysähdyksellä!

Lielahtikeskus on ainutlaatuinen kohtaamispaikka Tampereen Lielahdessa Prisman vieressä. Kauppakeskuksessa on runsas valikoima muodin, vapaa-ajan ja hyvinvoinnin liikkeitä. Keskuksesta löydät myös kattavat palvelut: kaupungin kirjasto, terveysasema, neuvola, hammashoitola ja ikäihmisten päiväkeskus sekä liikuntakeskus, lääkäriasema, kahvilat ja ravintola.

Lielahtikeskuksesta löydät Länsi-Tampereen parhaan lounaskattauksen. Saman katon alta löytyvät nepalilainen ravintola Tribeni, kiinalainen ravintola Hua Du, kreikkalainen ravintola Tony´s Gyros sekä monipuolinen lounasravintola Kokkipoika ja herkullisia kahvilatuotteita sekä lounasta tarjoava kahvila Wayne´s Coffee.

*****************************************************

Jo lähes 30 liikettä, 5 ravintolaa ja kahvilaa, lapsiperheiden ilmainen kohtaamispaikka Tenavatila ja temppusali sekä Tampereen kaupungin upea hyvinvointikeskus saman katon alla.

Lielahtikeskus – enemmän kuin kauppakeskus!

LÖYDÄ LIIKKEEMME
PARHAAT TARJOUKSET

Pursotusnäytös Confetissa la 1.2 klo 16.30-18

Kakkutaitelija Emma Ivane saapuu Confetti myymälään opastamaan pursotettujen kukkien saloihin. Tervetuloa ihastumaan!confetti_tampere
HIUSMUOTIA JA KAUNEUTTA SEKÄ HYVINVOINTIA

KAUNEUS JA HIERONTAKESKUS HIUSINKKI TARJOAA MONIPUOLISET PALVELUT
KOKO PERHEELLE. TERVETULOA!Hiusvinkki
Hiuspohjan ongelmat ovat historiaa

Tässä kuussa tarjouksessa helppo ratkaisu hiuspohjan kuivuuteen, kutinaan ja hilseilyyn: Scalp Rescue – älä kärsi turhaan! Vastaus on edessäsi!M Room
M Relax

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Mikset pesisi viime vuoden tomuja pois rentouttavalla M Relaxilla. Kokeile ja ihastu!M Room