Liikkeet, ravintolat ja palvelut yhdellä pysähdyksellä!

Lielahtikeskus on ainutlaatuinen kohtaamispaikka Tampereen Lielahdessa Prisman vieressä. Kauppakeskuksessa on runsas valikoima muodin, vapaa-ajan ja hyvinvoinnin liikkeitä. Keskuksesta löydät myös kattavat palvelut: kaupungin kirjasto, terveysasema, neuvola, hammashoitola ja ikäihmisten päiväkeskus sekä liikuntakeskus, lääkäriasema, kahvilat ja ravintola.

Lielahtikeskuksesta löydät Länsi-Tampereen parhaan lounaskattauksen. Saman katon alta löytyvät nepalilainen ravintola Tribeni, kiinalainen ravintola Hua Du, kreikkalainen ravintola Tony´s Gyros sekä monipuolinen lounasravintola Kokkipoika ja herkullisia kahvilatuotteita sekä lounasta tarjoava kahvila Wayne´s Coffee.

*****************************************************

Jo lähes 30 liikettä, 5 ravintolaa ja kahvilaa, lapsiperheiden ilmainen kohtaamispaikka Tenavatila ja temppusali sekä Tampereen kaupungin upea hyvinvointikeskus saman katon alla.

Lielahtikeskus – enemmän kuin kauppakeskus!

LÖYDÄ LIIKKEEMME
PARHAAT TARJOUKSET

Halloween lähestyy, oletko valmis?

Tarvikkeet hurjan hauskoihin Halloween juhliin!confetti_tampere
Isänpäivälahjaksi tyyliä!

M Roomilta saat lahjakortit isänpäivälahjaksi, haluamallasi summalla. Hemmottele isää – tyylikkäästi!M Room
KERRO LOKAKUUSSA IDEA JA VOITA!

Kerro mikä on parasta Lielahtikeskuksessa ja mitä palveluita haluaisit lisää? Vastaa LIKE:n ja Hiusvinkin Facebook sivulla. Voita 100€ lahjakortti.Hiusvinkki
M Room lokakuun kamppanjat!

M Roomissa tarjouksessa tässä kuussa kosteusvoiteemme. Ihosi tarvitsee suojaa syksyä varten!M Room
Etusi jopa -41% – mutta vain 23.9.-31.10.2019

JUURI NYT! Omasalikortti-vuosijäsenyys vain 29 €/kk. Tarjous voimassa 23.9.-31.10.2019 kaikilla P&T-kuntoklubeilla.Puls & Träning -kuntokeskus