Lielahtikeskus haluaa palvella asiakkaitaan myös poikkeuksellisissa olosuhteissa. Monet liikkeistämme tarjoavat nyt erilaisia nouto- ja kotiinkuljetuspalveluita palvellakseen asiakkaita turvallisesti ja arkea helpottaen. Alla liikekohtaista tietoa liikkeidemme palveluista.

Ruoka ja juoma

Kokkipoika: Kotiruokaa noudettuna kotikaranteeniin. Perhepakkaus: 45€ sis. 5 hengen annokset pakattuna Kahta eri lounaspöydän lämmintä ruokaa lisäkkeineen, salaattipöydän tuotteet ja Kokkipojan oma leipä + jälkiruoka valmiiksi noutoa varten. Tilaukset arkisin klo 11.00 mennessä sähköpostilla: [email protected] tai puh. 03 344. Noudot ark:11.00-14.00, muista ilmoittaa noutoaikasi!

Ravintola Tribeni: Ravintola Tribenistä á la carte annokset mukaan -10%. Tilaukset puhelimitse 040 140 36 02.

Wayne’s Coffee: Kaikki tuotteet mahdollista saada myös mukaan.  Auki jälleen 1.6. alkaen!

Liikkeet

Confetti: Kotiinkuljetus toimii päivittäin, yli 25€ ostokset toimitetaan veloituksetta myymälän lähialueille. Lisätietoja puh. 050 3314 333 tai t[email protected]

Cubus: Verkkokaupasta tilatuille ostoksille ilmainen kotiinkuljetus.

Dressmann: Dressmann tarjoaa nyt ilmaisen kotiinkuljetuksen kaikkiin nettikauppatilauksiin.

Hyvinvointipalvelut

Fysioavain: Fysioavaimesta etäterapiaa! Äitiysfysioterapia 60min 60€. Kahden terapian ostajalle pilatespallo kaupan päälle. Yhteydenotot Sari-Anne Kylliäiselle sari_anne_(at)hotmail.com ja 0415022403.

Hiusvinkki: Hiusvinkki tarjoaa aikoja maanantaista sunnuntaihin. Soittamalla ajan 033450430 voit varata oman yksilöllisen palvelun itsellesi. Siivousta liikkeessä on tehostettu ja työpisteet ja välineet desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Puls och Träning:

– P&T:n Personal Training -palvelut mahdollista hankkia kotikäynteinä tai kahdenkeskisinä ulkotilaohjauksina
– P&T:n hierontapalvelut myös kotikäynteinä
– P&T:n fysioterapiapalvelut myös kotikäynteinä; myös karanteenissa oleville ja riskiryhmille (palveluntuottajalla Valviran hyväksymä etäkuntoutusjärjestelmä)
– P&T:llä ainakin keskiviikkoisin klo 17 ja sunnuntaisin klo 11 koordinoidut ulkoliikunnat
– P&T:n ryhmäliikuntaa omaan puhelin- tai päätelaitteeseen vastaanotettuna

Lielahtikeskuksessa palvelee myös muita hyvinvointipalveluiden tuottajia (M Room, TempoDent). Yrittäjiä voi tukea myös esim. ostamalla lahjakortteja!

 

Muutokset mahdollisia, sivua päivitetään tarvittaessa. Liikkeet palvelevat toistaiseksi supistetuin aukioloajoin. Aukioloajat voit tarkastaa somekanavista sekä liikkeiden omilta sivuilta.