Avoinna tänään: 09–18

Info

Yhteystiedot Parkkihalli Aukiolo

Syö, shoppaile ja viihdy

Kauppakeskus Likessä on runsas valikoima muodin, vapaa-ajan ja hyvinvoinnin liikkeitä. Keskuksesta löydät myös kattavat palvelut: kaupungin kirjasto, terveysasema, neuvola, hammashoitola ja ikäihmisten päiväkeskus sekä liikuntakeskus, lääkäriasema, kahvilat ja ravintolat.

Kauppakeskus sijaitsee Lielahdessa Prisman vieressä ja sinne on helppo tulla autolla, bussilla, pyörällä tai kävellen. Ulkoa ja pysäköintihallista löydät runsaasti ilmaista parkkitilaa. Tervetuloa ostoksille ja viihtymään!

Liken palvelut

Info-taulut

Info-tauluista löydät Liken pohjakartan, liikkeiden tarjokset ja tietoa ajankohtaisista asioista. Info-taulut sijaitsevat -1. ja 1. kerroksessa.

Leikkitilat

-1. kerroksesta löytyy liukumäki perheen pienimmille sekä Tenavatila. Liukumäki ja Tenavatila ovat poissa käytöstä toistaiseksi. 

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita kauppakeskuksen yleisiin tiloihin. Tarkastathan liikkeiltä erikseen ovatko lemmikit sallittuja liiketiloissa.

Otto-automaatti ja TalletusOtto

Otto-automaatin löydät 1. kerroksesta ravintola Hua Dun asiakastilaa vastapäätä. TalletusOtto-automaatti löytyy Lielahdenkadun puoleisen sisäänkäynnin luota.

Helppo tykätä

Like on kauppakeskus ja palveluiden keskittymä, jossa julkiset sekä kaupalliset palvelut nivoutuvat yhteen saman katon alla.

Like on kuitenkin paljon enemmän kuin kauppakeskus. Se on olohuone, jossa ihmiset viihtyvät, kokevat ikimuistoisia elämyksiä ja nauttivat yhteisistä hetkistä. Viihtyvyys, ystävät ja yhdessäolo ovatkin Kauppakeskuks Likelle kaikki kaikessa.

Kauppakeskus Liken norsutunnus on lähtöisin rakennuksen elefantinomaisesta muodosta

Kauppakeskus Like on asettunut paikkaan, johon on helppo tulla, ja jonka se on tiennyt kehittyvän loistavaksi paikaksi asua ja elää. Ympäristö, sen tarjoama ravinto – niin fyysinen kuin henkinen – ja alueen tulevaisuus ovat sille tärkeitä. Tämän vuoksi tieto ympäristöasioiden sekä kestävän kehityksen periaatteiden noudattamisesta takaavat sille turvallisen, hyvinvoivan ja pitkäikäisen ympäristön.

Kauppakeskus Like ei tarjoa pelkästään monipuolisia palveluja, vaan aitoa ja läsnä olevaa palvelua – palvelua, josta asiakkaat muistavat Liken.

Kauppakeskus Like – helppo tykätä.

 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää tarjouksista ja mitä Kauppakeskus Likessä tapahtuu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Lielahtikeskuksen rekisteriseloste.