Avoinna tänään: 12–16

Saapuminen ja pysäköinti

Saapuminen

Lielahtikeskus sijaitsee  hyvien kulkuyhteyksien varrella, noin seitsemän kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kauppakeskuksen vieressä on Prismakeskus, johon on kulkuyhteys sisäkautta. Pääsisäänkäynti on Prismakeskuksen pihatasolla, muut sisäänkäynnit Lielahdenkadulta ja Antti Possin kujalta.

Lielahtikeskuksen osoite on Antti Possin kuja 1, 33400 Tampere (sijainti Google kartalla).


Autolla

Lielahtikeskukseen on helppo tulla autolla. Autopaikkoja löytyy ulkoa, sisäänkäyntien vierestä tai pysäköintihallista, joka yhdistyy Prismakeskuksen pysäköintiin. Lielahtikeskuksessa voi pysäköidä ilmaiseksi kolmen tunnin ajan.


Pysäköinti

Lielahtikeskuksessa on yhdessä Prismakeskuksen pysäköintipaikkojen kanssa yli 1200 ilmaista kolmen tunnin parkkipaikkaa. Prismakeskuksen läheisyydessä ja Antti Possin kujalla on pihapaikkoja. Turvesuonkadulta tai Antti Possin kujalta pääsee ajamaan Prismakeskuksen kanssa yhteiseen autohalliin.


Bussilla

Meille pääsee kätevästi myös joukkoliikenteellä/sinisillä busseilla/Nyssen kyydissä. Tampereen seudun joukkoliikenteen reitit, pysäkit ja aikataulut löytyvät osoitteesta http://nysse.fi

Sinulle sopivimman reittiehdotuksen kertoo Repa Reittiopas: http://repa.tampere.fi


Taksilla

Taksiasema sijaitsee Prismakeskuksen edessä. Lielahtikeskukseen tullessa taksi voi pysähtyä myös Antti Possin kujan sisäänkäynnin luokse.


Pyörällä tai kävellen

Kevyen liikenteen pääväylät kulkevat Lielahtikeskukseen Lielahdenkatua ja Teivaalantietä. Pyörätelineitä löytyy kaikilta sisäänkäynneiltä.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen sähköpostiisi, saat ensimmäisten joukossa tietää mitä Lielahtikeskuksessa tapahtuu tai milloin pärähtää käyntiin seuraava tarjouskampanja!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

Uutiskirje on ilmainen, eikä velvoita tilaajaa mihinkään. Voit keskeyttää tilauksen milloin haluat.
Lielahtikeskuksen rekisteriseloste.