Lielahtikeskukseen on helppo tulla!

Lielahtikeskus sijaitsee  hyvien kulkuyhteyksien varrella, noin seitsemän kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Kauppakeskuksen vieressä on Prismakeskus, johon on kulkuyhteys sisäkautta. Pääsisäänkäynti on Prismakeskuksen pihatasolla, mutta sisään pääsee myös Lielahdenkadulta ja Antti Possin kujalta. Lielahtikeskuksen osoite on Antti Possin kuja 1, 33400 Tampere.

Katso opaskartta.

Kulkuyhteydet

Autolla

Lielahtikeskukseen on helppo tulla autolla. Autopaikkoja löytyy ulkoa, sisäänkäyntien vierestä tai pysäköintihallista, joka yhdistyy Prismakeskuksen pysäköintiin. Lielahtikeskuksessa voi pysäköidä ilmaiseksi kolmen tunnin ajan.

Bussilla

Meille pääsee kätevästi myös joukkoliikenteellä/sinisillä busseilla/Nyssen kyydissä. Tampereen seudun joukkoliikenteen reitit, pysäkit ja aikataulut löytyvät osoitteesta http://nysse.fi

Sinulle sopivimman reittiehdotuksen kertoo Repa Reittiopas: http://repa.tampere.fi

Taksilla

Taksiasema sijaitsee Prismakeskuksen edessä.

 

Pyörällä tai kävellen

Kevyen liikenteen pääväylät kulkevat Lielahtikeskukseen Lielahdenkatua ja Teivaalantietä. Pyöräparkki sijaitsee Antti Possin kujan puoleisen sisäänkäynnin läheisyydessä.

Pysäköinti

Lielahtikeskuksessa on yhdessä Prismakeskuksen pysäköintipaikkojen kanssa yli 1200 ilmaista kolmen tunnin parkkipaikkaa. Prismakeskuksen läheisyydessä ja Antti Possin kujalla on pihapaikkoja. Turvesuonkadulta tai Antti Possin kujalta pääsee ajamaan Prismakeskuksen kanssa yhteiseen autohalliin.